Skip to main content

Klein Werk

Lijsten en Ornamenten

Lijsten en ornamenten op wanden en plafonds zijn decoratieve elementen die worden gebruikt om een kamer een meer verfijnde uitstraling te geven. Ze worden ook wel stucwerk genoemd en kunnen in verschillende materialen worden gemaakt, zoals gips, beton, kunststof of hout.

Lijsten en ornamenten worden meestal aangebracht op de randen van het plafond, langs de randen van muren of rondom deuropeningen en ramen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, van eenvoudige lijnen tot ingewikkelde patronen en details.

Deze decoratieve elementen kunnen worden gebruikt om een klassieke of historische uitstraling aan een ruimte te geven, zoals in een herenhuis of een oudere woning. Maar ze kunnen ook een moderne uitstraling hebben als ze op een eigentijdse manier worden gebruikt.

Andere werkzaamheden

 • Laminaat vloer leggen

  Klein werk
  Laminaatvloeren zijn populaire keuzes voor huiseigenaren vanwege hun betaalbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid in termen van stijl en ontwerp. Het leggen van een laminaatvloer kan een uitdagend en arbeidsintensief project zijn, maar met de juiste tools en kennis kan het een leuke doe-het-zelf-klus zijn. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat uw laminaatvloer jarenlang meegaat.
 • Deurposten Vernieuwen

  Klein werk
  Het verwijderen van deuren met deurposten kan een uitdagende klus zijn, maar het is iets dat de meeste huiseigenaren met enige ervaring zelf kunnen doen. Het is belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van een deur met deurpost en het installeren van een nieuwe deur en deurpost enige vaardigheid en ervaring vereist. De reden om ons in te schakelen.
 • Verlaagd Plafond

  Klein werk
  Een verlaagd plafond is een constructie die wordt gebruikt om een nieuw plafond te creëren onder het bestaande plafond. Het doel van een verlaagd plafond kan verschillen, zoals het verbeteren van de akoestiek, het verbergen van leidingen, bedrading of ventilatiesystemen, of het toevoegen van decoratieve elementen.
 • Muren/wanden Plaatsen

  Klein werk
  Het plaatsen van muren of wanden kan nodig zijn om een bestaande ruimte op te delen in verschillende kamers, om extra privacy te bieden, om de akoestiek te verbeteren of om de esthetiek van een ruimte te veranderen.
 • We doen nog meer

  Klein werk
  Kon je niet vinden wat je zocht, dat wil niet zeggen dat wij het niet doen, bij twijfel altijd even contact opnemen met ons. Wij helpen iedereen op weg naar een mooiere leefomgeving.
Lichtbak maken boven werkplek en stukwerk door Jkok
Lichtwand maken en stuken door Jkok
Lichtbak & lichtwand

Woon- Werkplek

Bij dit project hebben we een lichtbak boven een werkplek gemaakt en een ronde wand met een lichtkoof gemaakt.
Laminaat vloer leggen door Jkok
Laminaat vloer leggen door Jkok
Laminaat vloeren

Begane grond

Bij dit project hebben we in de woonkamer en de keuken het laminaat gelegd.
Verlaagd plafond plaatsen door Jkok
Verlaagd plafond plaatsen door Jkok
Verlaagd plafond

Nieuw Plafond

Bij dit project zie je hoe wij een verlaagd plafond geplaatst hebben.